Концерт на оркестарот на Национална Oпера и Балет

Дома / Концерт на оркестарот на Национална Oпера и Балет
Loading Events
21
Јуни
Понеделник

Концерт на оркестарот на Национална Oпера и Балет

Локација: Салон на НОБ
Цена: 300 и 400 денари

По повод првиот ден на летото и светскиот ден на музиката „Fete de la Musique“

Свечено отворање на СКОПСКО ЛЕТО  

 Опера „ОД ОРКЕСТАРОТ ЗА ПУБЛИКАТА“ – Опера без зборови 

Концерт на оркестарот на Национална Oпера и Балет

диригенти: Бисера Чадловска и Иван Еминовиќ, режисер: Трајко Јордановски, учествува: Оркестарот на НОБ

Во соработка со Национална Опера и Балет