Концерт на ХОРОТ на Национала Опера и Балет

Дома / Концерт на ХОРОТ на Национала Опера и Балет
Loading Events
22
Јуни
Вторник

Концерт на ХОРОТ на Национала Опера и Балет

Локација: Зелен покрив на ГТЦ
Цена: /

Диригенти/ хор - мајстори: Јасмина Ѓорѓеска и Ѓурѓица Дашиќ, пијано придружба: Јанинка Невчева, режисер: Дејан Прошев 

Во соработка со Национална Опера и Балет