Јубилејна изложба – 110 години од раѓање на ДИМЧЕ КОЦО

Дома / Јубилејна изложба – 110 години од раѓање на ДИМЧЕ КОЦО
Loading Events
23
Јуни
Среда

Јубилејна изложба – 110 години од раѓање на ДИМЧЕ КОЦО

Локација: Национална галерија – објект Чифте амам
Цена: /

Во соработка со Национална галерија на Република Северна Македонија