ГОСТИНОТ

Дома / ГОСТИНОТ
Loading Events
20
Јули
Понеделник

ГОСТИНОТ

Локација: Сули Ан
Цена: 100 денари

ГОСТИНОТ -L’OSPITE (2018), Италија/Швајцарија

романтична комедија / траење: 94 минути

косценарио и режија: Дукио Кјарини

улоги: Даниеле Паризи, Силвија Ди Амико, Ана Белато,...

награди: номинација за наградата „Давид ди Донатело“ за најдобра песна во филм, номинација за награда на Локарно филм фест.

  • ДЕЛИКАТНА ПЕРСПЕКТИВА ЗА ЉУБОВТА, СЕМЕЈСТВОТО И КАРИЕРАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ НАЧИН: Горко-слатко созревање низ проблемите на современата                                          љубов.