Европска промоција на албумот “Click Right Here” џез концерт на Ори Даган

Дома / Европска промоција на албумот “Click Right Here” џез концерт на Ори Даган
Loading Events
30
Јули
Сабота

Европска промоција на албумот “Click Right Here” џез концерт на Ори Даган

Локација: Плато Ист гејт мол
Цена: /

Ори Даган - вокал, Канада

Трајче Велков - труба
Кирил Кузманов - алт саксафон
Иван Иванов - тенор саксафон
Сашко Николовски - тромбон
Гордан Спасовски - пијано
Зоран Констадиновски - гитара
Кирил Туфекчиевски - контрабас
Виктор Филиповски - тапани