Концерт на САРА АРОЕСТИ

Дома / Концерт на САРА АРОЕСТИ
Loading Events
27
Јули
Среда

Концерт на САРА АРОЕСТИ

Локација: Музеј на холокаустот на Евреите од Македонија
Цена: /

Учествуваат: Вевки Амедов, Шаи Бачар, Сефедин Бајрамов, Мајан Доари, Шани Шавит, Хелена Суша