СОНОТ НА КАТРИНА

Дома / СОНОТ НА КАТРИНА
Loading Events
25
Јули
Сабота

СОНОТ НА КАТРИНА

Локација: Сули Ан
Цена: 100 денари

СОНОТ НА КАТЕРИНА - KATRINA’S DREAM (2018), Швајцарија/Италија

романтична драма / траење: 84 минути

сценарио и режија: Дарио и Мирко Бишофбергер

улоги: Дања Лиценбергер-Винет, Симон Естебан, Адријан Фурер,...

награди: награда за најдобра камера на Фестивалот за независен филм во Даблин

  • ТАА ЈА ИЗГУБИ ГЛАВАТА. НО И ТОЈ.  Катрина посакува да има деца, но нејзиниот сопруг почина во фатална сообраќајна несреќа. Благодарение на трансплантацијата на главата тој се враќа како друго лице. Катрина, за да го исполни својот сон, сега мора да се справи со телото и умот на двајца мажи...