ЅВЕРОТ ВО ЏУНГЛАТА

Дома / ЅВЕРОТ ВО ЏУНГЛАТА
Loading Events
22
Јули
Среда

ЅВЕРОТ ВО ЏУНГЛАТА

Локација: Сули Ан
Цена: 100 денари

ЅВЕРОТ ВО ЏУНГЛАТА - THE BEAST IN THE JUNGLE (2019), Холандија

драма / траење: 87  минути

режија: Клара ван Гоол

улоги: Сара Рејнолдс, Дејн Хрст, Клер Џонстон, ,...

награди: номинација за награда на Филмскиот фестивал во Ротердам

  • ЕКРАНИЗАЦИЈА НА РОМАНОТ НА ХЕНРИ ЏЕЈМС: таинствена љубовна приказна за Џон Мерчер и Меј Бертрам. Нивната вплотеност околу злокобната тајна се изразува во стил - поетски и физички...