Концерт на трио „Нови Сад“ – Србија

Дома / Концерт на трио „Нови Сад“ – Србија
Loading Events
03
Јули
Недела

Концерт на трио „Нови Сад“ – Србија

Локација: Музеј на Македонската борба
Цена: /

Ксенија Мијатовиќ Кором - флејта, Вероника Антуновиќ Мариќ - обоа, Слободанка Стевиќ - пијано