Концерт на Туту Ајдиноглу – пијано, Турција Нурај Оџакли – наратор, Турција

Дома / Концерт на Туту Ајдиноглу – пијано, Турција Нурај Оџакли – наратор, Турција
Loading Events
02
Јули
Сабота

Концерт на Туту Ајдиноглу – пијано, Турција Нурај Оџакли – наратор, Турција

Локација: Музеј на Македонската борба
Цена: /