Концерт „МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ – СТАРИ ПЕСНИ – НОВИ SВЕЗДИ“

Дома / Концерт „МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ – СТАРИ ПЕСНИ – НОВИ SВЕЗДИ“
Loading Events
21
Јули
Четврток

Концерт „МАКЕДОНСКИ ШЛАГЕРИ – СТАРИ ПЕСНИ – НОВИ SВЕЗДИ“

Локација: Плато Ист гејт мол
Цена: /

Специјално гости: Давор Јордановски, Андријана Јаневска, Сашо Гигов - Гиш, Мила Николовска, Теа Пејиќ, Васил Ангелов, Денис Димовски и неколку извонредни изненадувања

Диригент: Иван Еминовиќ
Уметнички координатор: Сања Шуплевска
Продуцент: Орце Ицковски, Оркестар Полифонија