Промоција на збирка поезија „ПОБЕГ НА НЕШТАТА“ автор: Љерка Тот Наумова

Дома / Промоција на збирка поезија „ПОБЕГ НА НЕШТАТА“ автор: Љерка Тот Наумова
Loading Events
11
Јули
Понеделник

Промоција на збирка поезија „ПОБЕГ НА НЕШТАТА“ автор: Љерка Тот Наумова

Локација: Национална галерија - Даут пашин амам
Цена: /