Настани

Барај
Loading Events
21
Јуни
Понеделник

Концерт на оркестарот на Национална Oпера и Балет

Салон на НОБ
Цена: 300 и 400 денари
Почеток: 21:00
22
Јуни
Вторник

Концерт на ХОРОТ на Национала Опера и Балет

Зелен покрив на ГТЦ
Цена: /
Почеток: 21:00
23
Јуни
Среда

Јубилејна изложба - 110 години од раѓање на ДИМЧЕ КОЦО

Национална галерија – објект Чифте амам
Цена: /
Почеток: 20:00
24
Јуни
Четврток

Концерт „МОЦАРТ И КЛАРИНЕТОТ”

Музеј на македонската борба
Цена: 200 денари
Почеток: 20:00
24
Јуни
Четврток

Концерт на дуо „ХАГЕР – КАЛМИКОВ“

Музеј на македонската борба
Цена: 200 денари
Почеток: 21:00
25
Јуни
Петок

Оперска претстава - „ДОН ЏОВАНИ“ - В.А.Моцарт, на „ОПЕРА ПАНОНИКА“

Факултет за ликовни уметности – Сули ан
Цена: 200 денари
Почеток: 20:30
26
Јуни
Сабота

Концерт „ТУРКУАЗ” на ЏЕНГИЗ ИБРАХИМ – канон

Куршумли ан
Цена: 200 денари
Почеток: 20:30
28
Јуни
Понеделник

Фото изложба „ПРОВОКАТИВНИ ЛИЦА”, автор на театарските маски - ФИЛИП ЦВЕТКОВИЌ – Србија

Изложбен салон на Културно информативен центар
Цена: /
Почеток: 20:00
28
Јуни
Понеделник

Музичко-драмски концерт „ПИСМОТО ОД КРАЛОТ“

Факултет за ликовни уметности - Сули ан
Цена: 150 денари
Почеток: 20:00
29
Јуни
Вторник

Театарска претстава „ОТЕЛО”- автор Вилијам Шекспир

Македонски Народен Театар
Цена: 300 денари
Почеток: 20:00