Настани

Барај
Loading Events
06
Јули
Понеделник

Концерт "Скопје во три бои"

Сули ан
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
07
Јули
Вторник
08
Јули
Среда

Концерт на “АД ЛИБИТУМ “ трио

Музеј на македонската борба - Скопје
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
10
Јули
Петок

"ДНЕВНИКОТ НА ЛУДИОТ I" - монодрама

Факултет за ликовни уметност - Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
13
Јули
Понеделник

Концерт “TODAY IT’S ALL ABOUT JAZZ” на ЗЏМ колектив

Факултет за ликовни уметности - Сули ан
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
14
Јули
Вторник

Концерт "РУСКИ РОМАНСИ"

Музеј на македонската борба - Скопје
Цена: 100
Почеток: 20:30
16
Јули
Четврток

Промоција на книгата "ПЕСНИТЕ СЕ НИВЕН НЕЗАБОРАВ"

Музеј на македонската борба
Цена:
Почеток: 12:00
17
Јули
Петок

„ПЕСНИ И ЗВУЦИ ОД ЧУДНАТА ШУМА“ - ВИС „ТРКАЛЕЗНА МАСА“

Факултет за ликовни уметности - Сули ан
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
18
Јули
Сабота

НЕВОЗМОЖНА ЉУБОВ

Сули ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00