Настани

Барај
Loading Events
19
Јули
Недела

МИРАИ

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
20
Јули
Понеделник

ДЛУМ СОВРЕМЕНА СКУЛПТУРА

Уметнички Центар АРТ ХАБ , ГТЦ 2 кат, локал 306, Скопје
Цена: /
Почеток: 18:00
20
Јули
Понеделник

ГОСТИНОТ

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
21
Јули
Вторник

СЕ’ ЗА МЕНЕ (МЛАДИОТ ЧОВЕК НА СВЕЖ ВОЗДУХ)

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
22
Јули
Среда

ЅВЕРОТ ВО ЏУНГЛАТА

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
22
Јули
Среда

КАДЕ СИ, ЖОАО ЖИЛБЕРТО?

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
24
Јули
Петок

Промоција на книгата „КУТАР“

Тераса на Музејот на македонската борба
Цена: /
Почеток: 12:00
24
Јули
Петок

БРИТ-МАРИ БЕШЕ ТУКА

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:30
25
Јули
Сабота

СОНОТ НА КАТРИНА

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00