Настани

Барај
Loading Events
26
Јули
Недела

ДВОЈНА НЕВОЛЈА-МАГИЧНОТО ОГЛЕДАЛО

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
27
Јули
Понеделник

"НЕ МИ ГО ЧЕПКАЈ ПИВОТО!" - ПРЕМИЕРА (Скопско лето)

Куршумли Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
27
Јули
Понеделник

РАЗВРСКА

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
28
Јули
Вторник

Концерт на БОБАН МИРКОВСКИ - пијано

Плоштад Мајка Тереза
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
28
Јули
Вторник

ДЕВОЈКАТА СО ЦРВЕНА МАРАМА

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 21:00
30
Јули
Четврток

"ЉУБОВНА НОЌ" со Trio Gentlemen

Сули Ан
Цена: 100 денари
Почеток: 20:30
31
Јули
Петок

МЛАДИНСКИ МУЗИЧКИ МАРАТОН 2020

Плоштад "Мајка Тереза" (Плато пред НОБ)
Цена: /
Почеток: 20:30
04
Август
Вторник

"Зоолошката Пpиказна" // "Tregimi Zoologjik"

Факултет за ликовни уметности - Сули ан
Цена:
Почеток: 20:30
05
Август
Среда

ДЛУМ „ЦРТЕЖ – ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ЦРТЕЖ“ 2020

ГТЦ 2 кат локал 306, Скопје
Цена:
Почеток: 20:00