Настани

Барај
Loading Events
24
Јули
Сабота
26
Јули
Понеделник

Балетска претстава „СВИ МАРШ НА ПЛЕС”

Салон нa Национална Опера и Балет
Цена: 500 денари
Почеток: 20:30
27
Јули
Вторник

Промоција на книга „ПРИКАЗНИ ОД ПАЈКО МААЛО“

Музеј на македонската борба
Цена: /
Почеток: 12:00
29
Јули
Четврток

Концерт „МОДЕРНИОТ ДУХ НА СТАРОГРАДСКАТА ПЕСНА“

Факултет за ликовни уметности – Сули ан
Цена: 200 денари
Почеток: 20:30
30
Јули
Петок

Концерт „ВОДА“

-Факултет за ликовни уметности – Сули ан
Цена: 200 денари
Почеток: 21:00